Zakelijk Nieuws

Sonja’s Bloemenkade geopend

 

zBloemenkade

Op 13 juli opende Sonja de Kok haar bloemenwinkel in het voormalige pand van de familie Brugge aan de Scheldekade. Zo heeft Breskens weer een bloemenzaak waar bloemen per stuk gekocht kunnen worden en men zelf een boeket kan samenstellen. Daarnaast verkoopt Sonja veel aanverwante artikelen. Er is veel aanbod en naast bloemen zijn er ook vel decoratieve artikelen.

WV

 

Anne’s KnipKot

zKnipKot

De naam is bekend, al wordt er nog getobd over de schrijfwijze, en verder moet er nog hard gewerkt worden voor de kapsalon van Anne Meijer en Roxane de Houck helemaal af is. Knip Kot of Knipkot of? Dat zien we wel tijdens de opening op 25 augustus, dan moet het allemaal helemaal af en ingericht zijn. Bij mijn bezoek half juli waren nog geen scharen, kammen of borstels te zien, wel boren en zagen en ander gevaarlijk tuig.
“Het moet een laagdrempelige eenmanszaak worden”, aldus Anne. “Straks hebben we hier plaats voor drie stoelen. Ik verhuur een stoel voor twee dagen per week aan Roxane. We wisselen elkaar min of meer af. Zo ben ik er op maandag en dinsdag van 13.00 tot 22.00 uur, op dinsdag samen met Roxane. Donderdag is Roxane hier van 9.00 tot 18.00 uur. Vrijdag (9.00-18.00 uur) en zaterdag (8.00-12.00 uur) ben ik er dan weer. Het lijkt misschien een beetje verwarrend, maar iedere dag is hier wel iemand. De juiste tijden geven we straks nog aan op Facebook. Er kan altijd nog iets veranderen.”
Het belooft in ieder geval een gezellige zaak met twee enthousiaste dames te worden. “Wij schenken zeker koffie, thee of fris, maar gezien we ook tijdens de avonduren werken, zal er ook voor klanten die van hun werk komen of even willen relaxen, een biertje of wijntje zijn.”
Beide dames hebben vele jaren ervaring in andere kapsalons en willen graag werken: “Wij hebben geen speciale doelgroep, we zijn er voor iedereen en hebben er zin in!”

WV