Kort Nieuws

ZondagsMarkt
Zondag 30 juli is het van 12.00 tot 21.00 uur ZondagsMarkt op het Spuiplein. Naast de gebruikelijke kramen is ook de redactie van Op Bresjes met een stand aanwezig met daarin het boek met oude foto’s van Breskens en enkele andere boeken die zij in de loop der jaren gemaakt hebben.

Bingo Schoneveld
In Bar Bowling Schoneveld is het iedere maandagavond bingo. De aanvang is om 20.00 uur.

Clubwedstrijd de Zeekrab
Hengelsportvereniging De Zeekrab organiseert zaterdag 12 augustus haar vijfde clubwedstrijd. Tussen 16.30 en 19.30 uur kan er gevist worden op het dijkvak tussen Breskens en Nummer Een. Zaterdag 9 september staat de zesde clubwedstrijd op het programma. Tussen 15.30 en 18.30 uur kan er gevist worden op hetzelfde dijkvak. Voor meer informatie: Adrie Steijaert, tel. 0117 382991.

Bingo Platte Knoop
Zaterdag 12 augustus is het bingo in café De Platte Knoop. De aanvang is om 20.00 uur.

Jeugdvoetbaltoernooi
VV Breskens hoopt op zaterdag 26 augustus haar zeventiende jeugdtoernooi te houden. Bij het ter perse gaan van deze uitgave was het evenemtn nog niet definitief op de kalender geplaatst omdat deelnemende ploegen tot en met 1 augustus de gelegenheid hebben om in te schrijven. Het toernooi wordt gespeeld op de velden van sportcomplex Baersande. Het gaat om de volgende teams: JO15-junioren, JO13-pupillen, JO11-pupillen, JO9-pupillen (6-tallen), JO8-pupillen (6-tallen) en JO7-pupillen (4-tallen). De aanvangstijden en deelnemende categorieën zullen afhankelijk zijn van het aantal inschrijvingen.

50-plus tennis
Donderdag 7 september organiseert tennisvereniging De Boskreek een 50-plus tennisdag. Deze vangt aan om 9.30 uur. Er kan worden ingeschreven voor één onderdeel met of zonder partner in de categorie dames-, heren- of gemengd dubbel. Iedereen speelt minimaal drie partijen. Tussen de middag zal er een lunch worden aangeboden.

Tenniskampioenschappen
Wie wordt er dit jaar clubkampioen van De Boskreek? Vanaf maandag 4 september zullen de leden van de tennisvereniging tijdens de clubkampioenschappen strijden om deze felbegeerde titel. Zowel de junioren als seniorenleden komen in actie in de categorieën enkel, dubbel en gemengd dubbel. De finales staan zondag 17 september op het programma.

Programma VV Breskens
Het eerste elftal van VV Breskens speelt komend seizoen in de derde klas A. De indeling van deze klas is als volgt: Breskens, FC Bergen, Groen Wit, Hoeven, Hontenisse, HVV’24, Philippine, RBC, Roosendaal, SC Gastel, Steenbergen, Terneuzen, UVV’40, Victoria’03. Zondag 24 september staat de eerste wedstrijd op het programma. Breskens opent met een thuiswedstrijd tegen Steenbergen.

Voorafgaand aan de competitie staan er enkele oefen- en bekerduels op het programma:
Vrijdag 18 augustus: Axel-Breskens, aanvang 19.30 uur.
Zondag 27 augustus: Breskens-Oostburg, aanvang 14.30 uur.

Bekercompetitie:
Zondag 3 september: Breskens-Sluis, aanvang 14.30 uur.
Zaterdag 9 september: Noormannen-Breskens, aanvang 17.00 uur.
Zondag 17 september: Breskens-Groede, aanvang 14.30 uur.

Bridge
De Breske