Volgend weekend: Visserijfeesten

avisserijfeesten

Het jaarlijkse hoogtepunt op evenementengebied staat voor de deur: in het weekend van 4, 5 en 6 augustus staat Breskens helemaal in het teken van de Visserijfeesten, alweer voor de vierenzestigste keer.
Het programma van de Visserijfeesten ziet er opnieuw veelbelovend uit. Het organiserende visserijcomité heeft zich weer strak aan haar draaiboek gehouden, daarbij uiteraard rekening houdend met de financiële mogelijkheden. Aan de formule is niet getornd. Voor elk wat wils met veel muziek, straatentertainment, demonstraties, braderie, rommelmarkt, gratis vis proeven en nog veel meer.
Visserijkoningin Shamaine van de Velde en Garnalenprinses Debby Mookhoek gaan hun tweede (en laatste) jaar in. Als de visitekaartjes van de Visserijfeesten zullen zij drie dagen lang acte de présence geven door aanwezig te zijn bij officiële gelegenheden, achter de muziek door het dorp en voor iedereen tijd uit trekken die met hun op de foto wil. Volgend jaar zal het visserijcomité een nieuwe Visserijkoningin en Garnalenprinses presenteren. Wie dat zullen zijn, wordt voorlopig nog geheim gehouden.
Volgens traditie worden de Visserijfeesten zondagavond afgesloten met een spectaculair vuurwerk.

Het volledig programma vindt u op www.visserijfeesten.nl.

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.