Ronnie Christiaansen nieuw lid visserijcomité 

 

aRonnie

Wij kennen Ronnie Christiaansen van zijn jarenlange werk bij de brandweer, maar hij doet heel wat meer. Zo is hij ook nog ‘hoofdsmurf’ van de kinderbrandweer van de gemeente Terneuzen en heeft hij taken binnen de gemeente Sluis. Plus nog een aantal zaken die hij niet allemaal wil vermelden.

Ronnie besloot aan het begin van dit jaar met een aantal zaken te stoppen en het iets rustiger aan te doen en werd lid van het visserijcomité! Rustiger? Visserijcomité? “Nou ja”, Ronnie moet er wel om lachen, “dit zie ik helemaal zitten en dit jaar loop ik gewoon mee. Kijken hoe het allemaal verloopt. Samen met André Brakman ben ik dit jaar medeverantwoordelijk voor veiligheid, verkeer, de afzettingen en de verkeersregelaars. Er gaat niemand weg bij het comité, maar het is goed om opvolgers achter de hand te hebben. Vers bloed, mannen die al weten hoe het allemaal moet, mocht het nodig zijn.”

Door zijn werk bij de brandweer was Ronnie al langer betrokken bij de organisatie van de Visserijfeesten en kan nu alles vanuit het comité meemaken. “Ze weten allemaal dat ik gewoon meeloop. Het comité is mans genoeg om alles goed te laten verlopen. Ik kan alleen maar leren”, vertelt hij. “Ik ben zeker nog geen volwaardig lid, maar wil me helemaal in het organiseren van de Visserijfeesten verdiepen.”

Sinds maart van dit jaar is Ronnie bij alle vergaderingen aanwezig. “Ik ken ze allemaal, sommige persoonlijk, andere van ‘hoi’ roepen. We zijn Bressiaanders hé? We weten wat we aan elkaar hebben.”

WV

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.