Orgel in Hooge Platen

aIMG_9188

Foto Reggie Corijn

Dankzij de inspanningen van Theo Pijcke konden de liefhebbers ook dit jaar weer genieten van het draaiorgel tijdens de kermis van Breskens in het paviljoen van Hooge Platen. Niet het alleen het op- en afbouwen is een hele klus, ook het bijeensprokkelen van de zo nodige centjes.
Dit jaar is het dus weer gelukt. Op de lijst van Theo staan maar liefst vijfenzestig sponsoren. In willekeurige volgorde: vishandel De Dukdalf, restaurant Spuiplein 41, café Beaufort, restaurant Escobar, Jumbo, café Centraal, Makelaardij Wim van de Broecke, Bakkerij Willemsen, Petra’s Design, Art & Glas, restaurant J&B, Cocoon, Salagerij Karels, kapsalon Wies Verduin, Vlieger aan Zee, restaurant Schoneveld, Bruna, vishandel Meeusen, Awil, drukkerij Durenkamp, De Parlevinker, vishandel Mike de Houck, vishandel Le Cocq, Kosten Watersport, Droomijsje, Keijmel Recreatie , Dobey, De Smickelaer, Frietkot