Medewerkers Op Bresjes 

awilmareggiefransviss16st

De redactieleden Wilma Valk, Reggie Corijn en Frans Meijaard ‘aan het werk’ tijdens de Visserijfeesten.

aIMG_0731

Redactielid Theuni Oosterling controleert de drukproef op type- en schrijffouten.

Met medewerking van heel wat mensen is gedurende achttien jaargangen Op Bresjes gemaakt. Uiteraard was er wel eens wisseling van de wacht. Met name onder de bezorgers in de kern Breskens was dit het geval, maar de mensen die een column/rubriek verzorgden bleven over het algemeen hun blad trouw. Ook de redactieleden waren al tijdens het eerste uur aanwezig. Slechts een van deze mensen is er sinds enkele jaren niet meer bij.

In deze uitgave zetten wij de huidige medewerkers in het zonnetje, want zonder hun inzet was het nooit mogelijk geweest om het achttien jaar vol te houden. Deze mensen en ook de degenen die ons in het verleden hebben geholpen willen wij hartstikke bedanken voor hun medewerking!

Redactie

 

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.