Medewerkers Op Bresjes: bezorgers buitengebieden

Kort na het verschijnen van de eerste uitgaven van Op Bresjes kwamen er verzoeken vanuit de omliggende buitengebieden of het mogelijk was dat het dorpsblad daar ook bezorgd zou worden. Uiteraard kon dat, waarom niet. Aanvankelijk werd de bezorging vanuit de redactie gedaan, maar later werd een aantal vrijwilligers gevonden die elke veertien dagen hun pakketje met exemplaren thuis geleverd kregen, waarna ze op pad konden om de exemplaren te bezorgen. Dit waren Mina Versluijs (Nummer Een), Ria Baarends (Boerenhol), Ghiselaine en dochter Margriet Goethals (Nieuwe Sluis) en Jenny Hubregsen/Jaap Verherbrugge (Kruisdijk en polder ten oosten daarvan).

akruisdijk

Jenny en Jaap

 

 

anieuweSluis

Ghislain en Margriet

anummer1

Mina

aRia

 

Ria

 

Verkoop fotoboek start tijdens markt
Het fotoboek Van Bresjes is klaar. Zondag 30 juli zal het in een van de kramen van de Zondagsmarkt op het Spuiplein verkocht worden. Op deze dag geldt een speciale verkoopsprijs, terwijl er voor de eerste paar honderd kopers een gratis boek is.
Als afscheid heeft de redactie van Op Bresjes een fotoboek samengesteld met daarin afbeeldingen die voor het merendeel gestaan hebben in de rubriek Oude beelden. De foto’s zijn voorzien van een begeleidende tekst en groot afgedrukt.
Het boek heeft een afmeting van 240×220 millimeter en is voorzien van een harde kaft. De verkoopsprijs van het boek zal in de winkel € 15,= bedragen. Tijdens de Zondagsmarkt kost het boek echter € 12,50 en krijgen de kopers er tevens het boek Klussen bij (zo lang de voorraad strekt). Daarnaast zijn er nog enkele boeken verkrijgbaar die de redactie van Op Bresjes in het verleden geschreven heeft.
Alle reden om naar het Spuiplein te komen en het fotoboek en/of een van de andere aan te schaffen! De markt is van 12.00 tot 21.00 uur.

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.