Prijsvraag Op Bresjes

aIMG_1345

Arjaon (links) en Sakke.

Achttien jaargang lang heeft het drietal een column verzorgd in Op Bresjes. De ene onder de noemer Bochet, terwijl de andere – Sakke en Arjaon – om de twee weken een brief naar elkaar schreven. Hun echte namen waren voor de lezers en zelfs voor het merendeel van de redactieleden een vraag, want er waren heel erg weinig mensen op de hoogte wie Bochet, Sakke en Arjaon waren.
Vorige maand werd bekend dat Op Bresjes eind juli voor de laatste keer zou verschijnen. Het was voor de redactie een mooie gelegenheid om een prijsvraag uit te schrijven wie Bochet, Sakke en Arjaon waren. De lezers kregen de gelegenheid om tot half juli te reageren. Er kwamen regelmatig namen binnen, maar zaten de goede oplossingen ertussen? De winnaar moest ze uiteraard alle drie goed hebben!
Veel lezers zochten het drietal o