Familiedag sluit seizoen BKC af

abkc1

Zaterdag 24 juni vond de jaarlijkse familiedag plaats op het terrein van korfbalvereniging BKC. Het aantal deelnemende teams was in vergelijking met vorig jaar afgenomen. De vijf teams hadden weer originele namen verzonnen: ‘team Jumbo’, ‘Hengelen maar’, ‘de twufelaars’, ‘ajeneihun nie kietelt ej nooit gjin leute’ en de ‘reserve-Belgen’.

abkc4

In tegenstelling tot de voorafgaande weken liet het zonnetje het afweten. Na de pauze moest er zelfs in een miezerig regentje worden gespeeld.

abkc2

Na het laatste fluitsignaal bleef het nog lang druk en gezellig in de kantine, waar vijf kandidaten een playbackshow ten beste gaven. Dat waren de ‘senioren’, ‘meisjes van links naar rechts’, ‘de D’s’, ‘de F-jes’ en ‘meiden met dikke tieten’. Na rijp beraad oordeelde de jury dat de laatstgenoemden hadden gewonnen.

abkc3

RC

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.