Droomijsje beste ijssalon van Zeeland

Droomijsje is door het RTL4-programma ‘De Beste van…’ gekozen als beste ijssalon van Zeeland. 

adroomijsje

Leonie Schoonaard en twee van haar medewerkers, Hannelore en Sjoerd.

Er is een vlog (video weblog) gemaakt. “We hebben het beeldmateriaal aangeleverd”, vertelt Leonie Schoonaard van Droomijsje. “Voor de verkiezing van ‘beste van Zeeland’ zijn een aantal keren mysteriegasten bij ons geweest. Dat weten we nu. Het resultaat hiervan wordt op 16 juli op RTL4 uitgezonden. Het is een prachtig filmpje geworden dat niet alleen onze ijssalon promoot maar ook een opsteker voor Bresjes is. Allemaal kijken en vooral stemmen.”
Nu willen wij, de Bressiaanders, natuurlijk dat Daniel en Leonie met hun team de beste van Nederland worden. Er kan tot een augustus gestemd worden! Via www.rtl.nl/debestevannederland kunnen de vlogs nog eens rustig terugkijken en direct een stem uitbrengen op hun favoriet: Droomijsje!

WV

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.