Verkoop fotoboek start tijdens markt

avoorzijde1

Zondag 30 juli is het Zondagsmarkt op het Spuiplein. In een van de kramen zal het nieuwe fotoboek met oude foto’s van Breskens verkocht worden. Op deze dag geldt een speciale verkoopsprijs, terwijl er voor de eerste paar honderd kopers een gratis boek is.

Zaterdag 29 juli verschijnt de laatste uitgave van Op Bresjes. Na 18 jaar en 456 uitgaven van het dorpsblad stopt de redactie ermee. Als afscheid heeft de redactie een fotoboek samengesteld met daarin afbeeldingen die voor het merendeel gestaan hebben in de rubriek Oude beelden. De foto’s zijn voorzien van een begeleidende tekst en groot afgedrukt.

avoorzijde2

Het boek heeft een afmeting van 240×220 millimeter en is voorzien van een harde kaft. De verkoopsprijs van het boek zal in de winkel € 15,= bedragen. Tijdens de Zondagsmarkt kost het boek echter € 12,50 en krijgen de kopers er tevens het boek Klussen bij (zo lang de voorraad strekt). Daarnaast zijn er nog enkele boeken verkrijgbaar die de redactie van Op Bresjes in het verleden gemaakt heeft.
Alle reden om naar het Spuiplein te komen en het fotoboek en/of een van de andere aan te schaffen! De markt is van 12.00 tot 21.00 uur.

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.